سس فاج غلیظ است و بیشتر مردم آن را روی بستنی میدانند.
آن را گرم می کنند تا قابل ریختن شود و بیشتر به خاطر تعارف بستنی معروف است زیرا طعم دهنده و کمی ظرف را آب می کند.
هنگامی که یک دمنوش سفارش می دهید، به احتمال زیاد سس تند فاج دریافت خواهید کرد.
سس شکلات سفید نسبت به سس ها یا شربت ها مقوی تر است.
بافت به دلیل مواد غنی مانند خامه غلیظ یا شیر تغلیظ شده شیرین متفاوت است.
یک “پوسته” شکلاتی نیز مایع است، یعنی تا زمانی که به چیزی سرد مانند بستنی یا بشقاب توت فرنگی سرد برخورد کند.
اساساً این شکلات است که با چربی نازک شده است و هنگام سرد شدن سفت می شود و پوسته ای شکستنی تشکیل می دهد که بخشی از تجربه غذا خوردن می شود.
در بیشتر دستور العمل ها از روغن نارگیل برای رقیق کردن شکلات استفاده می شود زیرا در زمان ذوب شدن مایع و در دمای اتاق جامد است.
در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است و در بسیاری از آشپزخانه ها به یکی از لوازم اصلی تبدیل شده است.
برای تهیه شکلات مایع از چه شکلاتی باید استفاده کرد؟
دو راه اساسی برای ساخت سس شکلاتی وجود دارد: با استفاده از کاکائو، یا با استفاده از خود شکلات (میله ها، چیپس ها، تکه ها).
اکثر مردم کاکائو “معمول و طبیعی” در کابینت خود دارند و به طور خودکار از آن استفاده می کنند.
با این حال، در چند سال اخیر، استفاده از کاکائو فرآوری شده هلندی، کاکائو «تیره ویژه» و حتی کاکائو سیاه مرسوم شده است.
هر چه کاکائو تیره تر باشد، طعم آن تندتر خواهد بود.
چون با کاکائو پخت نمی کنیم، نیازی به تسلیم شدن نیست