پسته منبعی از ویتامین B6 مفید است که می تواند به افزایش سطح انرژی، بهبود سلامت پوست و چشم کمک کند و به متابولیسم سالم کمک کند.
شواهد علمی نشان داده است که تغذیه پسته می تواند تأثیر مثبت قابل توجهی بر موارد زیر داشته باشد:
1. کلسترول و سلامت قلب
یک مطالعه پسته که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، وضعیت پسته را به عنوان مواد غذایی کاهش دهنده کلسترول تایید کرد.
محققان 28 بزرگسال را مورد مطالعه قرار دادند که سطح کلسترول LDL آنها بالاتر از حد مطلوب بود اما در غیر این صورت سالم بودند.
پسته تازه بوئین زهرا جزو مرغوب ترین نوع پسته های موجود در بازار می باشد.
رژیم های آزمایشی شامل یک رژیم غذایی کنترل کم چرب بدون پسته، یک رژیم غذایی سالم با یک وعده پسته در روز و یک رژیم غذایی سالم با دو وعده پسته در روز بود.
تمام شرکت کنندگانی که پسته خوردند سطح LDL خود را کاهش دادند.
در زمینه یک رژیم غذایی سالم برای قلب، این مطالعه نشان داد که افزودن کمتر از یک وعده پسته در روز (10 درصد از کل انرژی) کلسترول LDL را تا 9 درصد کاهش می دهد در حالی که دوز روزانه بیشتر (دو وعده) پسته نسبت داده می شود.
LDL بالا یک عامل خطر اصلی برای بیماری عروق کرونر قلب است، بنابراین با کاهش سطح LDL خود می توانید خطر ابتلا به مشکلات جدی قلبی مانند بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهید. پسته همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که برای سلامت قلب بسیار عالی است.