گردو حاوی آنتی اکسیدان هایی است که سیستم ایمنی بدن را سالم نگه می دارد و از پیشرفت بیماری جلوگیری می کند.

آجیل را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.

گردو آجیل حسینی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند مس و ویتامین B6 است که می تواند ایمنی را تقویت کند.

گردو حاوی یک اسید چرب ضروری به نام اسید آلفا لینولنیک است.

این اسیدها و ترکیبات آنها با استخوان های قوی تر و سالم تر مرتبط هستند.

اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو نیز ممکن است کمک کننده باشد.

آنها به مبارزه با التهاب و کاهش تحلیل استخوان بعدی در انسان کمک می کنند.

گردو و ملاتونین.

این ترکیب با الگوهای خواب بهتر مرتبط است.

اسیدهای چرب امگا 3 نیز ممکن است به کاهش فشار خون و کاهش استرس کمک کنند.

با این حال، تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

مصرف روزانه گردو می تواند برای زنان باردار مفید باشد.

گردو حاوی مجموعه ای از ویتامین های سالم B مانند اسید فولیک، ریبوفلاوین و تیامین است.

شما می توانید این سلامتی را در دوران بارداری بهبود بخشید.

با این حال، تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

اسید فولیک موجود در گردو به ویژه برای زنان باردار و نوزادان متولد نشده آنها ضروری است.

اسید فولیک دارای خواص بیولوژیکی بسیار مفیدی است که می تواند در دوران بارداری مفید باشد.

گردو سرشار از فیبر است.

مواد مغذی به سیستم گوارش شما کمک می کنند تا به درستی کار کند. همه انسان ها برای حفظ سلامت دستگاه گوارش روزانه به فیبر نیاز دارند.

خوردن روزانه گردو می تواند به رفع مشکلات گوارشی و حفظ عملکرد صحیح روده کمک کند.

شواهد حکایتی نشان می دهد که گردو سیاه ممکن است به درمان عفونت های قارچی کمک کند.

رشد بیش از حد کاندیدا می تواند هم در دستگاه گوارش و هم روی پوست شدید باشد.

این عفونت باعث انواع علائم ناراحت کننده از جمله خارش و سایر واکنش های آلرژیک می شود.

گردو سیاه ممکن است به اندازه برخی درمان‌ها برای عفونت‌های قارچی مؤثر باشد.

با این حال، تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *