گوجه

اگرچه هیچ واکنش آلرژیک قابل توجهی در مصرف گوجه فرنگی بوته ای وجود ندارد اما کاملاً وجود ندارد.

افراد با تیپ های بدن حساس می توانند علائم آلرژیک مانند آبریزش بینی، خارش، اختلالات گوارشی، از جمله استفراغ، اسهال و درد معده را نشان دهند.

مصرف بیش از حد پتاسیم می تواند برای کسانی که عملکرد ضعیف کلیه دارند خطرناک باشد.

پتاسیم اضافی در خون می تواند خطرناک باشد. بدن گاهی اوقات قادر به پردازش وجود پتاسیم اضافی نیست.

هنگام خوردن غذاهای بسیار اسیدی، افراد مبتلا به بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) ممکن است متوجه افزایش علائمی مانند سوزش سر دل و استفراغ شوند.

باید توجه داشته باشید که واکنش و شدت واکنش ها می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد.

افرادی که به گرده علف آلرژی دارند، احتمالاً بیشتر مستعد آلرژی به گوجه فرنگی هستند، حتی اگر احتمال آلرژی نادر است.

 

 

این آلرژی را سندرم آلرژی گرده غذایی می نامند که اغلب به عنوان سندرم آلرژی دهانی شناخته می شود.

در حال حاضر گوجه فرنگی سومین سبزیجات تازه محبوب در بازار است با نسبت دادن آن به ارزش غذایی و تطبیق پذیری در کاربردهای آن، همیشه در سراسر جهان مورد تقاضا بوده است.

آنها بخشی از اکثریت رژیم غذایی اولیه افراد را تشکیل می دهند. سلامتی افراد را از طرق متعددی افزایش می دهد که کشف آن چیزی جز جذاب نیست.

خوردن گوجه فرنگی خام ممکن است فواید زیادی برای شما به همراه داشته باشد.

گوجه فرنگی خام سرشار از ویتامین C است، یک ماده مغذی ضروری و یک آنتی اکسیدان قوی که ایمنی ما را بهبود می بخشد و ما را در برابر بسیاری از مشکلات سلامت محافظت می کند.

خوردن گوجه فرنگی در هر روز بسیار مفید است. به بهبود سلامت قلب کمک می کند از خطر سرطان جلوگیری می کند و به بهبود پوست کمک می کند.

بنابراین خوردن هر روز گوجه فرنگی کاملاً خوب است، اما باید آن را در حد اعتدال مصرف کنید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *