مانند سایر ادویه ها، پیاز پودر شده باید در یک ظرف در بسته در مکانی خنک، خشک و تاریک نگهداری شود.
در حالت ایده آل، نباید پودر پیاز خشک در معرض رطوبت قرار گیرد.
بهعنوان مثال، آشپزها بهجای تکان دادن ظرف روی قابلمه، باید مقدار دلخواه را با قاشق اندازهگیری کنند.
وقتی پودر به خوبی نگهداری و نگهداری شود، می تواند تا یک سال بماند، اگرچه ممکن است قدرت خود را از دست بدهد.
پودر پیاز یک طعم دهنده طبیعی بسیار راحت برای انواع غذاها است.
همچنین به خوبی با پودر سیر و ادویه ها ترکیب می شود تا تنوع بی پایانی از چاشنی های خوش طعم را ایجاد کند که برای دستور العمل های گیاهی، گوشت و ماهی مناسب است.
پیاز به شکل پودر به شما اجازه می دهد تا به سس ها، دیپ ها، سوپ ها و سایر دستور العمل هایی که در آنها بافت کلی صافی نیاز است، طعم اضافه کنید.
این کباب های گیاهی با گلوتن گندم و پودر پیاز درست می شوند که به یک جایگزین گوشت متقاعد کننده عمق طعم خوبی را ارائه می دهد.
پیاز پودر شده شکل مناسب پیاز در اینجا است زیرا بافت را صاف نگه می دارد و رطوبت غیر ضروری را اضافه نمی کند.
این میانوعده از پودر پیاز برای افزودن آن طعمدار استفاده میکند که در آن پودر سیر بیش از حد قوی است.
در اینجا آن را با تکه های مخمر و پاپریکا دودی مخلوط می کنیم تا یک مونچی بسیار ترش درست شود.
گل کلم یک جایگزین عالی کم کربوهیدرات و بدون گلوتن برای پیتزا است.
این سبزی طعمی نسبتاً تلخ دارد و پودر پیاز آن را با شیرینی معطرش کم می کند.
پودر به شما این امکان را می دهد که به جای رنده کردن ریز پیاز، دستور پخت را تسریع کنید. اینجا چشم درد نداره!