شکلات

ساخت شکلات فرآیندی است که مراحل زیادی دارد.

ابتدا دانه های کاکائو را جمع آوری کرده و در انبوهی یا ظروفی قرار می دهند تا تخمیر شود.

تخمیر باعث می شود قند موجود در لوبیا به الکل تبدیل شود.

سپس لوبیاها خشک و تمیز می شوند.

شکلات سازها باید دانه ها را بپزند و سپس آن ها را خرد کنند تا کره کاکائو و مشروب شکلاتی از آن خارج شود.

سپس شکلات ساز مواد مختلف را با هم مخلوط می کند تا انواع شکلات درست شود.

شکلات تلخ یا تلخ از شکر، کره کاکائو و شیره شکلاتی تهیه می شود.

در تهیه شکلات زنجبیلی خارجی نیز از شکلات تلخ استفاده می شود.

شکلات شیری از همه این مواد به اضافه شیر و وانیل استفاده می کند.

شکلات سفید حاوی مشروب شکلاتی نیست، بلکه فقط کره کاکائو به همراه شکر، شیر و وانیل دارد.

بعد از اینکه این مواد کنار هم قرار گرفتند، هنوز شکلات ساز تمام نشده است.

یکی از آخرین کارهایی که باید انجام شود کاری به نام کانچینگ است.

قبل از اینکه شکلات بپزد، به جای صاف شدن، در دهان بسیار خشن احساس می شود.

کونچینگ یعنی شکلات را خیلی ریز خرد کنید و آن را گرم نگه دارید تا مایع شود.

شکلات

صدف کردن برای چند ساعت شکلات خوبی می دهد.

آخرین مرحله در ساخت شکلات تمپرینگ نام دارد.

شکلات گرم می شود و سپس تکان داده می شود و سپس چند بار سرد می شود.

یک سری مواد در شکلات وجود دارد.

قابل توجه ترین آنها کافئین و تئوبرومین هستند. این دو ماده شیمیایی ارتباط نزدیکی با هم دارند و در تمام دانه های کاکائو یافت می شوند.

در هر لوبیا، مقدار هر ماده شیمیایی بسته به ژنتیک درخت و تنش های وارد شده به درخت در طول فصل رشد متفاوت است.

دو ساعت طول می کشد تا شکلات درست شود.

شکلات در شکلات‌های تخته‌ای به فروش می‌رسد که در انواع شکلات تلخ ، شکلات شیری و شکلات سفید موجود است.

برخی از میله‌ها که بیشتر شکلاتی هستند، دارای مواد دیگری مانند آجیل، کشمش یا برنج ترد شده در شکلات هستند.

شکلات به عنوان یک ماده در انواع زیادی از آب نبات ها استفاده می شود که معمولاً حاوی مواد مختلف شیرینی پزی (مانند نوقا ، ویفر ، کارامل ، آجیل و غیره) هستند که در شکلات پوشانده می شوند.

شکلات به عنوان یک محصول طعم دهنده در بسیاری از دسرها مانند کیک شکلاتی، براونی شکلاتی استفاده می شود.

برخی از نوشیدنی های غیر الکلی حاوی شکلات هستند، مانند شیر شکلات ، شکلات داغ و میلک شیک های شکلاتی.

برخی از لیکورهای الکلی با شکلات طعم دار می شوند، مانند لیکور شکلات و کرم دکاکائو.

شکلات طعم محبوب بستنی و پودینگ است و سس شکلات معمولاً به عنوان رویه بستنی اضافه می شود.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *