آیا سس تند یک لذت، یک غذای سالم یا هر دو است؟
به عنوان یکی از طرفداران سس فلفل آمازون، احتمالاً در برخی موارد از خود پرسیده اید که آیا این مواد برای من خوب است؟
معلوم است، ممکن است!
ما قطعاً به شما نمی گوییم ویتامین های خود و پزشک خود را کنار بگذارید.
و این مقاله توصیه پزشکی نیست، اما چندین مطالعه بررسی شده نشان داده اند که افزودن مقداری گرما به وعده های غذایی شما می تواند به کاهش وزن، دیابت، فشار خون و موارد دیگر کمک کند.
یکی از پذیرفتهشدهترین فواید سس تند (و به طور کلی غذاهای تند) خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن و همچنین ترکیبات فعال زیستی مانند فلاونوئیدها، اسیدهای فنولیک، کاروتنوئیدها و ویتامینهای C، E و A است.
سس تند توسط طبیعت آن نیروگاه تغذیه سالم است.
این تعجب آور نیست، با توجه به اینکه سس تند از مواد طبیعی مانند فلفل تهیه می شود!
اما آنتی اکسیدان ها چیست و چه کاری انجام می دهند؟
در چند کلمه، آنتی اکسیدان ها با آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد، که مولکول های ناپایداری هستند که باعث آسیب سلولی می شوند، مبارزه می کنند.
این باعث می شود آنها برای سرطان، دیابت و بیماری های قلبی مفید باشند.
این نیز سس تند را برای التهاب مفید می کند.
وقتی بعد از یک مسابقه دربی خشن احساس درد می کنید، این واقعاً مفید است!
در حالی که دانشمندان 100٪ مطمئن نیستند که سس تند دقیقا چگونه التهاب و سایر دردها را کاهش می دهد، اما ممکن است مربوط به اندورفین هایی باشد که هنگام خوردن غذای تند ترشح می شود.
وقتی چیزی حاوی کپسایسین (چیزی که سس تند را تند میکند) میخوریم، بدن ما واقعاً فکر میکند که سوختهایم ، که ممکن است باعث کاهش تورم، کاهش آرتریت، از بین رفتن دندان درد و موارد دیگر شود.