شکلات

شکلات هوبی اصل حاوی فلاونول هایی است که می تواند باعث افزایش انعطاف پذیری عصبی و افزایش جریان خون به مغز، بهبود حافظه و زمان پاسخ از جمله آگاهی بصری-فضایی در مغز شود.

فواید شکلات مستقیماً با درصد کاکائو موجود در شکلات مرتبط است. سایر فواید سلامتی عبارتند از:
• افزایش تنوع میکرو فلور روده.
• از التهاب مزمن جلوگیری می کند.
• سطح کلسترول “خوب” را افزایش می دهد در حالی که سطح کلسترول “بد” را کاهش می دهد.
• جریان خون را افزایش می دهد و فشار خون را کاهش می دهد.
• به کاهش رادیکال های آزاد کمک می کند.
• مقاومت به انسولین را کاهش می دهد.
• تعادل مواد معدنی و یون ها را حفظ می کند.
• عملکردهای مغز را بهبود می بخشد.
• از آفتاب زدگی پوست جلوگیری می کند.

شکلات

4. نتیجه گیری
شکلات ها علاوه بر اینکه منبع فوق العاده ای از آهن، ویتامین ها و مواد معدنی هستند، حاوی تئوبرومین و کافئین هستند.

نشان داده شده است که آنتی اکسیدان های شکلات باعث کاهش فشار خون، کاهش احتمال لخته شدن و افزایش جریان خون به قلب، کاهش خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی و مرگ ناشی از قلب می شود.

فلاوانول ها تولید اسید نیتریک در بدن را تحریک می کنند که جریان خون را افزایش می دهد و با انبساط رگ های خونی فشار خون را کاهش می دهد.

همچنین شامل پلی فنول ها و تئوبرومین است که ممکن است سطح کلسترول LDL را کاهش دهد در حالی که سطح کلسترول HDL را افزایش می دهد.

موادی که برای تهیه شکلات سفید استفاده می شود کره کاکائو، شکر، مواد جامد شیر و گاهی وانیل است.

کمی رنگ سفید به آن اضافه شده است.

شکلات سفید برخلاف شیر و شکلات تلخ حاوی هیچ ماده جامد کاکائو نیست.

شکلات تلخ فقط حاوی مواد جامد کاکائو و کره کاکائو است. شکلات تلخ یا شیرین نشده به شکلات تلخ گفته می شود و به طور معمول در این نوع شکلات هیچ ماده شیرین کننده ای اضافه نمی شود. شکلات تلخ حاوی 70 تا 80 درصد مواد جامد کاکائو است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *